
مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از نصب افزون بر 333 هزار انشعاب شهری و روستایی در سطح استان خبر داد .
به گزارش روابط عمومی ، مهندس ابوالفضل نرسی دراین زمینه گفت: درحال حاضر تعداد 333 هزار و 22 انشعاب درسطح استان نصب شده که تعداد 167 هزار و 250 مورد در سطح شهرها و 165 هزار و 772 مورد نیز در روستاها نصب شده است.
وی افزود: درهمین رابطه شرکت گاز استان گلستان در بازه زمانی ابتدای فروردین لغایت پایان آذرماه سال 1404 تعداد 3780 انشعاب نصب جدید در استان نصب نمو ده که 2184 مورد روستایی و 1596 مورد نیز شهری می باشد.
مهندس نرسی در ادامه گفت:درحال حاضر در استان گلستان در مجموع 100 درصد خانوار شهری و بالغ بر 99 درصد خانوار روستایی مصرف کننده گاز طبیعی می باشند.
مدیرعامل شرکت گاز استان درخاتمه از مشترکین عزیز خواست تا ضمن رعایت نکات دقیق ایمنی ، جهت پایداری و استمرار جریان گاز ،در مصرف گاز نهایت صرفه جویی را داشته باشند.