جلسه افتتاحیه ممیزی داخلی شرکت که با حضور علی طالبی مدیر عامل شرکت گاز استان گلستان ، مدیران ارشد ، سرممیزان و ممیزان و همچنین روسای برخی ادارات گازرسانی شهرهای استان به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ، شرکت گاز استان گلستان، در این جلسه علی طالبی مدیرعامل گاز استان با ارائه تصویر کلی از اهداف کیفیت وخط مشی سازمان ، بر اهمیت موضوع ممیزی داخلی تاکید کرد.
وی افزود: با توجه به نتایج عملکرد در ارزیابی های اخیر ، انتظار می رود که عدم انطباق ها ریشه ای برطرف شده و فرصت های بهبود تا دستیابی به نتایج ملموس و ارتقاء جایگاه شرکت پیگیری شود.
مدیر عامل شرکت گاز استان گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با جمع بندی مطالب ارائه شده ، اهمیت نتایج حاصله از ممیزی برای شرکت و تمرکز ممیزان برای ممیزی دقیق و یافتن نقاط قابل بهبود در بخشهای مختلف سازمان و ارائه آن برای ارتقای شرکت را مهم دانست.
پیش از سخنان مدیرعامل گاز گلستان ، ولی اله مقصودلو رئیس برنامه ریزی و نماینده مدیریت به موضوعاتی ازجمله ضرورت استفاده از سیستمهای مدیریتی در سازمانها بمنظور بهبود عملکرد و تعیین مسیر و مبنای منطقی برای فعالیت های توسعه پایدار ، تقویت رویکرد و نگرش فرآیندی با استفاده از چرخه PDCA و تفکر مبتنی بر ریسک و پرداختن به ریسک ها و فرصت ها برای افزایش اثر بخشی سیستمهای مدیریت کیفیت و مسیر طی شده در بهبود کیفیت و بالندگی شرکت اشاره نمود.
و ی در ادامه با اشاره به بند 9-2-1 ، ISO 90001:2015 و برنامه زمانبندی ممیزی داخلی ، تاکید داشت که این دوره از ممیزی شامل استانداردهای ISO9001:2015, ISO14001:2015, ISO45001:2018, HSE-MS, ISO10002&10004:2018, ISO50001:2018, ISO10015:2019, می باشد.
در پایان این جلسه مقرر شد سرارزیابان ، خلاصه گزارش ممیزی(نقاط با اهمیت) را تهیه و در جلسه اختتامیه ارائه و گزارش را در فرمهای مربوطه حداکثر سه روز پس از اتمام ممیزی به دفتر تضمین کیفیت گاز گلستان ارسال نمایند.





