علی طالبی مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان به همراه گروسی مدیر منابع انسانی و نوریانی رئیس ادارگاز منطقه با حضور در شهرستان گمیشان ضمن بررسی وضعیت استمرار جریان گاز با سقلی فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی در این نشست که بعد از نیمه شب در محل فرمانداری گمیشان برگزارشد وضعیت پایداری جریان گاز و میزان فشار گاز منطقه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در این جلسه مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان گزارش از وضعیت موجود و اقدامات صورت گرفته جهت مدیریت بحران حادث شده ارائه نموده و بر همکاری فرمانداری و سایر مسئولین ذیربط جهت کمک به این موضوع تاکید نمود.
در این نشست فرماندار شهرستان نیز از زحمات و خدمات شبانه روزی مدیرعامل شرکت گاز استان و رئیس و کارکنان اداره گاز گمیشان تقدیر کرد.


