
مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از پوشش ۹۹.9 درصدی روستاهای قابل گازرسانی این استان خبر داد و گفت: با تلاش مستمر کارکنان، تقریباً همه روستاهای واجد شرایط از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدهاند.
به گزارش روابطعمومی شرکت گاز استان گلستان، ابوالفضل نرسی در تشریح آخرین وضعیت گازرسانی دراستان اظهار کرد: از مجموع ۹۹۲ روستای گلستان، تعداد ۹۵۲ روستا قابلیت گازرسانی داشتند که خوشبختانه با اجرای طرحهای توسعهای و تلاشهای انجامشده، تمامی این روستاها گازرسانی شدهاند.
وی با اشاره به وضعیت روستاهای باقیمانده افزود: ۴۰ روستای دیگر به دلیل قرار گرفتن در طرح کوچ ، حریم یا فاصله زیاد از شبکه گاز و همچنین عدم توجیه اقتصادی، فعلاً از گازطبیعی بهرهمند نشدهاند.
مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان تأکید کرد: چنانچه در آینده شرایط لازم فراهم شود، گازرسانی به این روستاها نیز در دستور کارقرار میگیرد.
نرسی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۷ شهر استان گلستان به همراه یکهزار و ۳۸۰ واحد صنعتی عمده از نعمت گاز طبیعی بهرهمند هستند که این امر نقشی مهم در توسعه پایدار و رونق اقتصادی استان ایفا میکند.